Over mijn specialisaties

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Deze fascinatie leidde me na de middelbare school tot een opleiding kinesitherapie. Op zoek naar een meer holistische aanpak, verdiepte ik me verder in osteopathie met een 6-jarige deeltijdopleiding. In de praktijk zie ik de patiƫnt als een geheel. Ik bestrijd niet enkel de symptomen, maar zoek ook naar de dieperliggende oorzaak van de klacht. De verbinding tussen lichaam en geest staat hierbij centraal.
Naast mijn werk als osteopaat vind ik ontspanning in yoga, padel en geniet ik ten volle van de natuur met mijn gezin.

Heeft u volgende klachten? Dan kan u bij mij terecht

Je kunt bij mij terecht voor een breed scala aan klachten en gezondheidsproblemen zoals rug-en nekpijn, gewrichtsproblemen, hoofdpijn en chronische pijn. Ook voor spijverteringsproblemen, ademhalingsproblemen en zwangerschapsklachten kun je bij mij terecht. Osteopathie benadert de gezondheid holistisch, wat betekent dat de osteopaat het hele lichaam onderzoekt en behandelt, niet alleen het gebied waar de symptomen zich manifesteren.

Werktijden

Via een digitaal reserveringssysteem kan je steeds de vrije behandelingsmomenten zien. Je bepaalt deze dus zelf in functie van de beschikbare momenten

Duur consultaties

Een behandeling duurt 45 – 60 minuten

Tarief

65 euro

Eliesa Lamote

Kinesist

Specialisaties

Kinesist

Meer informatie