Over mijn specialisaties

Vanuit mijn authentieke passie voor het doorgronden en ontrafelen van knellende situaties ben ik mij gaan verdiepen in het coachen van mensen en heb een opleiding tot Mental coach gevolgd bij B@O Group te Brussel.
Ondertussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven als professional coach en trainer soft skills en het coachen en trainen van allerhande profielen met allerhande hulpvragen.
Voordien was ik tewerkgesteld in de sociale sector en ook die ervaring heeft duidelijk invloed gehad op de ontwikkeling van mijn eigen stijl. Die is mens- maar ook actiegericht, zacht maar ook direct, gestructureerd maar ook flexibel, rustgevend maar ook confronterend, gevoelsmatig maar ook rationeel.

Heeft u volgende klachten? Dan kan u bij mij terecht

Ik ben me doorheen de tijd gaan specialiseren in het coachen van mensen met faalangst, tekort aan zelfvertrouwen, burn-out, enz. Ik zie mezelf vooral als bruggenbouwer om jullie van punt A naar punt B te begeleiden. Ik zorg ervoor dat mijn coachee opnieuw veerkrachtig door het leven kan gaan met het nodige zelfinzicht.
Als coach help ik je stevig in je schoenen te staan. In werk en priv? kan je situaties beter beoordelen waardoor je weerbaarder bent. Zorgen en stress zet je om in positieve acties en je gaat snel en creatief schakelen. Met zelfvertrouwen, duidelijke grenzen, goede communicatie en een juiste balans zorg jij ervoor dat je jouw doelstellingen behaalt.
In de eerste plaats heb ik oog voor de mens als individu met zeer specifieke kwaliteiten, drempels, behoeften, waarden en normen. Dat houdt in dat er in eerste instantie aandachtig en zonder oordelen wordt geluisterd. Mede dankzij mijn professionele ondersteuning, persoonlijke aanpak, begrijpende en positieve begeleiding kan de coachee via concrete tools tot zelfreflectie worden uitgenodigd, inzicht krijgen, op eigen tempo kracht opbouwen en zelfredzaamheid aanleren.
Ik word enorm geapprecieerd voor mijn warme persoonlijkheid, inzicht, originaliteit, communicatievaardigheden, mensenkennis, intu?tie en empatisch vermogen.

Werktijden

Maandag van 14u tot 18u Dinsdag van 18u tot 20u Donderdag van 14u tot 18u

Duur consultaties

Een consultatie duurt 1 uur, maar kan uitlopen naar 1u30 afhankelijk van het te behandelen onderwerp.

Tarief

65 euro per uur

Katrien Zizek

Professioneel coach

Specialisaties

Binnen 4 plus zal ik mij bezig houden met het coachen van mensen die vastzitten in hun leven, beroep of mensen die zoekende zijn. Kortweg zal ik de rol van professional coach op mij nemen.

Meer informatie