Over mijn specialisaties

In 2022 behaalde ik mijn masterdiploma in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen. Vanwege mijn brede interesse in sport, volgde ik in 2023 ook nog een postgraduaat Sportkinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Naast mijn werk in de praktijk heb ik ook al wat ervaring opgedaan in de (top)sportwereld.

Zo werkte ik enkele jaren voor voetbalclubs Beerschot en SK Beveren en ben ik momenteel actief als kinesist voor Badminton Vlaanderen. In mijn vrije tijd speel ik badminton en ben ik een fervent skiër.

Tijdens onze eerste sessie probeer ik door middel van een anamnese en gericht klinisch onderzoek tot de precieze oorzaak van uw klachten te komen. Vervolgens stellen we samen het meest geschikte behandelplan op. Als sportkinesitherapeut, vind ik bewegen heel belangrijk. Daarom zal een actieve aanpak met oefentherapie voor mij altijd een belangrijke rol spelen.

Heeft u volgende klachten? Dan kan u bij mij terecht

Sportblessures
Algemene kinesitherapie
Pre- en postoperatieve revalidatie
Rug- en nekklachten
BPPV (benigne paroxismale positioneringsvertigo)
Gangrevalidatie

Werktijden

Duur consultaties

30 min (bij sporters soms 60 min)

Tarief

€33 en voor een huisbezoek €35

Nick Drieghe

kinesist

Specialisaties

Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (UAntwerpen, 2022) Postgraduaat Sportkinesitherapie (Vrije Universiteit Brussel, 2023) Redcord Neurac 1 (Redcord Belgium, 2023) Dry needling (Trigger, 2024)

Meer informatie