Let op: Evert De Witte is met verlof vanaf 23 juli t.e.m. 15 augustus. U kan in die periode een afspraak maken bij Simon Standaert.

Rugacademie

Met de rugacademie zullen we alle knowhow van 4 plus – jouw multidisciplinair centrum –  bundelen met als ultiem doel : JE RUG TERUG LATEN LACHEN!

Elke 1e maandag en dinsdag van de maand starten we nieuwe sessies op! Elke groep bestaan uit maximum 6 personen om jou (en jouw rug) de aandacht te geven die nodig is voor het beste resultaat.

Wat mag je verwachten?

  • Hoe zit mijn rug in elkaar? (een korte, begrijpelijke theoretische blik op je ruggengraat en bekken)
  • Wat kan ik doen? (praktische tips voor alle situaties, voor elk moment van de dag)
  • Let’s practice (van basis- tot gevorderde oefeningen onder begeleiding van gediplomeerde ergo- en kinesitherapeuten)

Je wordt de eerste 4 weken begeleid door ons team van ergotherapeuten (Caroline en Nicolas), Daarna word je verder begeleid door ons team van kinesisten (Merel en Rebecca) en dit op doktersvoorschrift. De osteopaat, podoloog of professionele coach worden ingeschakeld indien dit nodig zou blijken.

Voor de eerste 4 sessies onder begeleiding van de ergo’s betaal je €80 (inclusief handdoek). Dit bedrag betaal je bij inschrijving.

De opvolg-oefensessies bij de kine’s gebeurt op doktersvoorschrift en volgens mutualiteitstarief.

Het inschakelen van de osteopaat, podoloog of professionele coach is aan het geldende tarief van deze specialisten. Deze tarieven zijn raadpleegbaar op de website.

 

Kies de gewenste startdatum in het overzicht en vul je gegevens in. Na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je via email een vragenlijst. Deze vragenlijst neem je mee naar de eerste sessie.

 

Wij zijn overtuigd dat je rug kan lachen. Doe jij hem lachen??

 

Het 4 plus team (Caroline, Nicolas, Merel, Rebecca, Leonie, Katrien, Evert)

Young woman is having a pain in her back